A szépség és egészség forrása.

Ayurveda főzőtanfolyam - Indiai kenyérfélék

 

Indiában ismeretlen a nálunk hagyományos, élesztős, szeletelhető kenyér. Ott főleg teljes kiőrlésű lisztből, házilag készítenek lepénykereket, amelyek szinte minden étkezésnél megtalálhatóak. A legtöbb egy kevés lisztből, vízből és sóból készül, mégis ínycsiklandóak, illatosak és táplálóak. A különbség a sütés módjában, és a felhasznált töltelékekben található. A tanfolyamon főleg töltött, illetve ünnepi ételekhez való kenyérfélék szerepelnek. Tálalhatjuk őket sabjikhoz, dhálokhoz, de némelyik akár salátával is megállja a helyét egy meleg nyári napon.


Időtartam: kb. 4 óra


Hirdetett dátumok:
- november 04. (14.00 - 18.00 h)      


Ár: 11 990 Ft

 

Jelentkezés