A szépség és egészség forrása.

 

Namaste! - Üdvözöllek a  Pro-SS Kft. honlapján

 

Örülök, hogy ismét találkozunk, még akkor is, ha ez az interneten, egy honlapon történik.

Talán csodálkozol, hogy mi is történik? Szeretném Neked elmondani, hogy mindannyian korosodunk, ezért a stafétabotot az ifjabb generációnak adom át.

 

Biztos vagyok benne, hogy Te is ismered a Vaipani kozmetikumokat, amelyeket még 1998-ban hoztam forgalomba Magyarországon. Nagyon sokan ismerik és régóta használják a tradicionális ayurvédikus masszázsolajainkat is. Nemcsak masszőrök, magánszemélyek, hanem ismert és elismert szállodák is.

 

1998 óta sok változás történt a Vaipani termékek összetételében. A cég tulajdonosa, Vijayshri Khanorkár asszony úgy döntött, hogy minden olyan ható-és adalékanyagot eltávolít a termékekből, amely bármilyen módon árthat az egészségnek, viszont a legtöbb, akár indiai akár nyugati gyártású termékekben fellelhető. Így jöttek létre a tökéletes, igen hatékony Vaipani termékek új generációi, amelyek Téged várnak.

Személyes találkozás a 2010-es Budapesti Nemzetközi Vásáron

 

A Kerala-i Arya Vaidya Sala ashtavaidja család a leghíresebb tradicionális ayurvédikus gyógyszereket és gyógyolajakat gyártó cég Indiában és világszerte. A masszázsolajaink valóban a régi, eredeti receptek alapján készülnek a mai napig. Egy-egy fajta olaj gyártása 2-3 hetet vesz igénybe. Az olajaink továbbra is az Ashtangavaidyam Ayurvedics és Venugopál-Dzsí közreműködésével érkeznek Magyarországra.

 

Hogy mi a különbség az Ashtanga Vaidiam és a többi ayurvédikus masszázsolaj között? Hogy megtudd a választ, a következőt ajánlom:

Tegyél az egyik kezedre néhány csepp gyógyolajat, amely a hazai piacon kapható és masszírozd be a kezedbe. Várj néhány percet. Majd a másik tenyeredbe tegyél néhány cseppet az általunk forgalmazott masszázsolajból, masszírozd be, és várj 2-3 percet. A különbség érezhető, tapintható. Miért van ez így? Azért mert az AVS valóban csak és kizárólag az eredeti receptek alapján gyárt. Nemcsak az összetevőket illetően saját gyógynövénykertjében termesztett növényeket használja, hanem a gyártási folyamaton sem változtat, és mert az olajakban nem a hordozó olaj van nagyobb mennyiségben jelen, hanem azok a gyógynövényfőzetek, párlatok és préselt olajak, amelyeknek valóban benne kell lenniük ahhoz, hogy tökéletes hatékonysággal bírjanak.Venugopal2

 

Csak egyet tudok Neked ajánlani: nyugodtan fordulj az új forgalmazóhoz, a Pro-SS Kft. -hez, és segíteni fognak Neked, hogy továbbra is beszerezhesd ezeket a csodálatos termékeket.

 

Jó egészséget és tökéletes szépülést kívánok Neked.

 

 

Galambos Rózsa