A szépség és egészség forrása.

IndianKitchen    

Ayurveda főzőtanfolyam - Indiai Wokos ételek

Az indiai konyha kedvelőjének érdemes beszerezni egy jó wokot. A jó wok öntöttvasból van, és nagyjából másfélszer nagyobb, mint amekkora adag ételt szeretnénk benne készíteni. Az ilyen wokban főtt étel rendkívül gyorsan elkészül, megőrzi az ízeket, és nem kell hozzá túl sok zsiradék. Ínycsiklandóan színes és látványos, a zöldségek nem törnek össze, a wokban megtartják formájukat. Az indiai wok (karahi, kadhai) jól tartja a hőt, a zöldségek pirított, sült ízt kapnak.

 

A tanfolyamon az egyszerűbb ételekből éppúgy szemezgetünk, mint a gazdagabb, bonyolultabb fogásokból.

Ha szeretnéd az étkezésed wokos ételekkel színesíteni, akkor ne hagyd ki ezt a kurzust.

 

Időtartam: kb. 4 óra

Hirdetett dátumok:

- április 06. (09.00 - 13.00 h)

- május 25.  (09.00 - 13.00 h)

 

 


Részvételi díj: 12 990 Ft

Jelentkezés